Omet al contingut

Aerosol Termal​

Els nostres Tractaments d’Hidroteràpia Respiratòria

Experts en Cura Respiratòria

A Spiri Clínica, ens dediquem a proporcionar tractaments especialitzats per millorar la salut respiratòria dels nostres pacients. El nostre enfocament integral combina l’experiència en teràpies respiratòries amb un coneixement profund de les necessitats individuals de cada pacient. Aquí, no només tractem les malalties respiratòries, sinó que també ens comprometem a millorar la qualitat de vida dels qui confien en nosaltres per tenir-ne cura.

Beneficios de Nuestros Tratamientos

El aerosol termal, también conocido como mucolítico nebuloso, es un tratamiento eficaz para diversas afecciones respiratorias. Al inhalar este vapor terapéutico, se logra una acción mucolítica que ayuda a eliminar la mucosidad pulmonar de manera suave y efectiva. Además, el aerosol termal ayuda a descongestionar las vías respiratorias, facilitando la respiración y mejorando la oxigenación del cuerpo.

Beneficis dels nostres Tractaments

L’aerosol termal, també conegut com a mucolític nebulós, és un tractament eficaç per a diverses afeccions respiratòries. En inhalar aquest vapor terapèutic, s’aconsegueix una acció mucolítica que ajuda a eliminar la mucositat pulmonar de manera suau i efectiva. A més, l’aerosol termal ajuda a descongestionar les vies respiratòries, facilitant la respiració i millorant l’oxigenació del cos.

Com farem el tractament?

Consulta Inicial:

Tot comença amb una consulta inicial on els nostres especialistes avaluen els teus símptomes i necessitats respiratòries.

Preparació del Pacient:

Abans de començar el tractament, us proporcionem informació detallada sobre el procediment i responem a totes les vostres preguntes per garantir la vostra comoditat i tranquil·litat.

Aplicació del Calor Humit:

Durant la sessió de tractament, es fa servir una font de calor humida per generar vapor, que s’inhala a través de les vies respiratòries. Aquest vapor ajuda a obrir els conductes nasals i bronquials, alleugerint la congestió i facilitant la respiració.

Inhalació de l’Aerosol:

El pacient inhala l’aerosol termal mitjançant una màscara facial o un dispositiu nebulitzador, segons les indicacions del terapeuta. La inhalació es fa de manera còmoda i controlada, permetent que l’aigua termal arribi a les vies respiratòries i exerceixi el seu efecte terapèutic.

Sessió Terapèutica:

Durant la sessió, el pacient roman relaxat mentre inhala l’aerosol termal. El terapeuta supervisa el procés per garantir-ne la seguretat i l’eficàcia.

Seguiment i Recomanacions:

Després de la sessió, el nostre equip et proporciona recomanacions personalitzades per a la cura respiratòria continua i t’ofereix la possibilitat de programar sessions de seguiment segons calgui.

Nuestras Tarifas

BONO 5

5 SESIONES
75
  • Bono de 5 sesiones elegir

BONO 10

10 SESIONES
140
  • Bono de 10 sesiones elegir
Popular

BONO 20

20 SESIONES
240
  • Bono de 5 sesiones elegir